cluClub Brugge
gnkKRC Genk
1-0
Datum: 08/11/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Jan Breydel
KRC Genk moet absoluut reageren bij Club Brugge na nul op negen
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

KRC Genk - Club Brugge

KRC Genk moet absoluut reageren bij Club Brugge na nul op negen
Foto: © SC

Ook in de vooravond staat er een leuk duel op het programma. KRC Genk komt op bezoek bij Club Brugge. En de Limburgers moeten reageren.

KRC Genk zit in een dipje. Nederlagen tegen Royal Mouscron Péruwelz, KV Oostende en Sporting Lokeren zorgden voor een enorm povere nul op negen in de Cristal Arena. 

Bovendien moet Peter Maes puzzelen voor de trip naar West-Vlaanderen. Thomas Buffel, Julien Gorius en Igor De Camargo zijn er niet bij. "Maar die andere jongens moeten zichzelf nu bewijzen", is de oefenmeester strijdvaardig. 

Michel Preud'homme kreeg dan weer beter nieuws uit de blauw-zwarte lappenmand. Met Ruud Vormer recupeteert blauw-zwart namelijk een enorm belangrijke pion. 

Ook de West-Vlamingen kenden dit seizoen al een dipje, maar Club Brugge kan vanmiddag op amper drie punten van de leidersplaats komen. 

Houdt Club Brugge de punten thuis? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 91 euro op. Denk je eerder dat KRC Genk met de drie punten zal gaan lopen? Dan mag je maar liefst 378 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig. 

Meer nieuws