gntKAA Gent
zwaZulte Waregem
Datum: 04/12/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Kan Essevee dit keer wél scoren tegen gehavend Gent?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing Gent-Zulte Waregem

Kan Essevee dit keer wél scoren tegen gehavend Gent?
Foto: © photonews

AA Gent en Zulte Waregem keken elkaar dinsdag al in de ogen, maar sindsdien zijn de omstandigheden al wat veranderd. Zulte Waregem speelde ondanks het verlies goed en ruikt bloed. Bij Gent zijn heel wat vraagtekens.

Bij de Buffalo's vielen Dejaegere en Asare al in de eerste helft uit in de bekerwedstrijd, maar die laatste zit toch in de wedstrijdkern. Nielsen speelde de wedstrijd wél uit, maar ontbreekt deze keer met een contractuur. Ook Milicevic is er niet bij.

Het wordt vooral in de defensie afwachten wie aan de aftrap komt. Zowel Rafinha en Asare zijn niet helemaal fit en Johansson keerde maar pas terug. Voorin wordt het uitkijken of Depoitre mag reageren op de kritiek van zijn coach, of Coulibaly aan de bak mag.

Selectie Gent: Sels, Vitas, Rafinha, Johansson, Coulibaly, Depoitre, Neto, Poletanovic, Mitrovic, Kums, Saief, Van Der Bruggen, Thoelen, Asare, Vandenbussche, Raman, Simon, Foket en Soumahoro.

Bij Zulte Waregem is er qua blessures geen verschil ten opzichte van dinsdag. D'Ulivo, D'haene en Aneke zijn nog steeds geschorst. Ex-Gentenaar Jesper Jorgensen is geschorst waardoor Diallo mogelijk opnieuw naar het middenveld schuift.

Aan motivatie bij Essevee geen gebrek. De troepen van Dury voelden zich toch wat bekocht in de Bekerwedstrijd en zonnen op wraak. "Ik ben een slechte verliezer", gaf Lepoint aan terwijl Thiam nog in z'n hoofd zat met een strafschop die hij verdiende.

Selectie Zulte Waregem: Bossut, Baudry, Diallo, Verboom, Sami, Thiam, Leye, De Ridder, Buyl, Benteke, Godeau, Steppe, Lepoint, Bostyn, Cordaro, Brebels, Kaya, Essikal, Storm en Ekangamene

Wint Gent opnieuw? Dan kan een goeie gok van 60 euro u 85 euro opleveren. Denkt u: 'we doen eens zot en we voorspellen opnieuw een 1-0'? Dan mag u 510 euro bijschrijven op de rekening. Die 60 euro krijgt u via deze link uiteraard gratis.

Meer nieuws