wbeSK Beveren
staStandard
Datum: 05/12/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Freethiel
Renaud Emond keert terug naar de Freethiel
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Waasland-Beveren tegen Standard wordt een pittig duel

Renaud Emond keert terug naar de Freethiel
Foto: © photonews

Waasland-Beveren ontvangt vanavond Standard. In de strijd om de top-6 is het voor de Rouches van moeten, terwijl de Waaslanders in eigen huis opnieuw onbevangen kunnen spelen.

Een aantal Waaslanders waren er in de bekermatch tegen KV Mechelen niet bij, maar Jonathan Buatu en Deni Milosevic zijn beiden opnieuw fit na hun blessure.

De Sint komt verder ook op bezoek op de Freethiel, enkel Livio Nabab zal niet kunnen meegenieten op het veld. Hij sukkelt nog met de quadriceps.

Bij de bezoekers is het misschien vooral uitkijken naar Renaud Emond. Hij viel gretig in tijdens de bekerwedstrijd van Standard tegen STVV en krijgt zo mogelijk een kans van Yannick Ferrera tegen zijn ex-club Waasland-Beveren.

Houden de Waaslanders de punten thuis? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 144 euro op. Denk je eerder dat de wedstrijd op een 1-1-gelijkspel zal eindigen? Dan mag je maar liefst 510 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws