Datum: 13/12/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Stayen
AA Gent hoopt op Stayen klaar te spelen wat Club Brugge, Racing Genk en Standard niet lukte
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
AA Gent hoopt op Stayen klaar te spelen wat Club Brugge, Racing Genk en Standard niet lukte
Foto: © Photonews

Na de CL-historie van afgelopen woensdag wacht voor AA Gent een moeilijke verplaatsing naar STVV. De giant killer legde op Stayen al Club Brugge, Racing Genk én Standard over de knie.

De Buffalo's leven al enkele dagen in een roes na de overwintering in de Champions League. Toch zijn Hein en zijn troepen erop gebrand om de leidersplaats van Club Brugge weer af te snoepen.

Nicklas Pedersen en Rami Gershon (beiden knie), Thomas Matton (voetzool) en Erik Johansson (enkel) blijven in Gent. De overige landskampioenen verblijven zondagnamiddag op hotel in Hasselt om zich klaar te stomen voor de match van 18 uur.

Ook STVV kampt met de nodige blessures. Jean-Luc Dompé (adductor) en Yohan Boli (hamstring) zijn out, net als Victorien Angban die volgende week de trainingen hervat.

De manschappen van O'Loughlin konden vorig weekend voor het eerst sinds 19 september nog eens winnen buitenshuis. Mits een 6 op 6 duikt de promovendus de top 6 binnen en laat het de rivaal uit Genk achter zich.

Wie trekt aan het langste eind?

Sint-Truiden? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 265,2 euro op. Meer vertrouwen in de kampioen? Dan kan u met een gokje voor hetzelfde bedrag 106,8 euro bijschrijven op uw bankrekening.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed van 60 euro via deze LINK.

Meer nieuws