cluClub Brugge
kvmKV Mechelen
Abdoulay Diaby (pen) 55'
2-0
Datum: 01/08/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Jan Breydel
Club Brugge moét vanavond overtuigen om crisis af te wenden
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Club Brugge moét vanavond overtuigen om crisis af te wenden
Foto: © photonews

Club Brugge ontvangt in de vooravond KV Mechelen voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. De West-Vlamingen hebben na drie opeenvolgende nederlagen alvast iets goed te maken.

Enig probleem: KV Mechelen is één van die zwarte beesten van Club Brugge. "En ik zie weinig verschil met hun team van vorig seizoen", aldus Michel Preud'homme. "Het belooft dus een lastige wedstrijd te worden."

De Luikenaar moet overigens nog maar eens puzzelen. Met Thomas Meunier, Davy De fauw, Bjorn Engels en ga zo maar door zit de blauw-zwarte lappenmand overvol. Hans Vanaken kan dan weer zijn debuut voor Club maken in de pintjesliga. 

KV Mechelen ging afgelopen weekend dan weer met de billen bloot bij KV Oostende. De Maneblussers koesteren stiekeme PO1-ambities, maar daarvoor wordt er vanavond toch best iets gepakt op Olympia. 

Aleksandar Jankovic kan alvast geen beroep doen op Tim Matthys. De voormalige speler van onder meer Zulte Waregem en wijlen RAEC Mons is geblesseerd.

Kan Club eindelijk een officiële wedstrijd winnen? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 95 euro op. Verwacht je eerder een stunt van Malinwa? Dan mag je maar liefst 360 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws