Datum: 17/01/2016 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Daknam
Lokeren krijgt fel vernieuwd Standard (dat nog iets recht te zetten heeft) over de vloer
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Sporting Lokeren krijgt fel vernieuwd Standard over de vloer

Lokeren krijgt fel vernieuwd Standard (dat nog iets recht te zetten heeft) over de vloer
Foto: © photonews

Sporting Lokeren krijgt vanavond het fel vernieuwde Standard over de vloer. Beide ploegen hebben de ambitie om play-off 1 te halen, al rust er natuurlijk heel wat meer druk op de schouders van Yannick Ferrera zijn spelers.

Lokeren kan na een prima reeks eindelijk weer vrijuit voetballen. De troepen van Georges Leekens klommen met een 16 op 27 uit degradatienood en maken nu zelfs kan op een deelname aan play-off 1. Niet moeilijk dat iedere speler opnieuw kan lachen.

Lachende gezichten, maar geen nieuwe gezichten bij de Waaslanders. Zelfs de enige wintertransfer (tot dusver) is geen nieuw gezicht. Met Joao Carlos haalde Lokeren een brok ervaring in huis, die in het verleden al erg succesvol was op Daknam. Hij zit meteen ook in de wedstrijdselectie.

Revanche nemen voor verlies uit de heenronde?

Het tegenovergestelde bij Standard. Sterkhouder Anthony Knockaert vertrok (naar Brighton & Hove, nvdr), terwijl Junior Edmilson, Dompé, Collins Fai, Boschilia én Kosanovic de gelederen kwamen versterken.

Standard 2.0 staat nog niet helemaal op de rails, zeker omdat nog niet iedere nieuwkomer inzetbaar is. Maar met dit Standard moet er toch al meer mogelijk zijn dan in de terugronde. Want weet u nog? Toen verloren de Rouches in eigen huis met 0-1 van Lokeren.

Meer nieuws