wesWesterlo
staStandard
Datum: 14/02/2016 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Het Kuipje
Standard (zonder Valdés) heeft nog een eitje te pellen met Westerlo
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Het Standard van Yannick Ferrera krijgt het bezoek van het KVC Westerlo van Bob Peeters

Standard (zonder Valdés) heeft nog een eitje te pellen met Westerlo
Foto: © SC

KVC Westerlo krijgt vanavond het bezoek van Standard. De rode lantaarn hoopt te profiteren van de misstappen van zijn concurrenten, terwijl de ploeg van Yannick Ferrera een stap richting play-off 1 wil zetten.

Westerlo kan terugblikken op een al bij al geslaagde periode na de winterstop. De ploeg van Bob Peeters pakte de drie punten tegen KV Mechelen en STVV, waarna een 1 op 6 volgde tegen Zulte Waregem en KV Kortrijk.

Met Club Brugge, en vandaag allereerst Standard dienen zich wel twee stevige tegenstanders aan. Al ging Westerlo in de heenronde wel winnen van Standard.

Sterkhouders klaar

Peeters kan geen beroep doen op de geblesseerden Schouterden, Annys en Jeurissen. Voor het overige zijn de sterkhouders van Westel klaar voor de dienst.

Wisselvallig

Standard zette 2016 in met enkele stevige prestaties, maar nadien werden de Rouches plots een wel érg wisselvallige ploeg. Een pijnlijke uitschuiver thuis tegen Gent, winnen bij OHL en thuis verliezen van STVV... U merkt het, Standard heeft dringend nood aan puntengewin wil het play-off 1 spelen.

Geen Valdés

Één belangrijke afwezige natuurlijk bij Standard: Victor Valdés. De Spaanse goalie sukkelt met de dij en is niet inzetbaar. Guillaume Hubert - recent nog opzij geschoven voor... Valdés - staat onder de lat. Ook Legear (knie) is out, maar voor de rest kan Ferrera op iedereen rekenen.

Waag er een gokje op!

Denk jij dat Westerlo gaat verrassen door de drie punten thuis te houden? Waag er dan een gokje op bij Unibet! Als je nu een account aanmaakt, dan krijg je een welkomstgeschenk van 60 euro!

Meer nieuws