Datum: 21/02/2016 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Diaz Arena
KV Oostende wil Albertpark eren met verslagen landskampioen
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

KV Oostende - KAA Gent

KV Oostende wil Albertpark eren met verslagen landskampioen
Foto: © Photonews

KV Oostende neemt vanmiddag afscheid van het Albertpark. En de West-Vlamingen willen dat op één enkele manier doen: door de landskampioen op de knieën te dwingen.

Het Albertpark van KV Oostende krijgt een make-over en daarvoor wijken de Kustboys de komende maanden uit naar Schiervelde. Maar eerst dus een gepast afscheid.

Voor Laurent Depoitre en Thomas Foket - in het verleden nog vertegenwoordigers van de rood-groen-gele kleuren - wordt het een leuke terugkeer. Yves Vanderhaeghe kan alvast geen beroep doen op Didier Ovono.

Bij KAA Gent zit Moses Simon niet in de selectie. De snelle Nigeriaan wordt opgeofferd na enkele mindere prestaties. Hein Vanhaezebrouck had gewaarschuwd, zeg maar.

KVO wil de drie punten met het oog op play-off 1, terwijl de Buffalo's opnieuw naast Club Brugge aan de leiding willen komen. Voor de volledigheid: de heenwedstrijd eindigde op een 2-2-gelijkspel.

Houden de West-Vlamingen de punten thuis?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 222 euro. Denk je eerder dat het opnieuw een 2-2 wordt in het Albertpark? Dan mag je maar liefst 900 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws