Datum: 21/02/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Regenboogstadion
Zulte Waregem wil zich op deze manier terug in play-off 1 knallen

Zulte Waregem kan profiteren van puntenverlies Charleroi in Standard

Zulte Waregem wil zich op deze manier terug in play-off 1 knallen
Foto: © photonews

Standard won zaterdagavond van Charleroi met duidelijke cijfers. En dus kan Zulte Waregem mits winst in de slotmatch van het weekend opnieuw de top-6 insluipen. Dan moet KV Mechelen wel voor de bijl.

Het programma van Zulte Waregem oogt - zeker in vergelijking met Oostende, Genk, Charleroi en Standard - makkelijk. KV Mechelen is tegenstander 1, daarna volgen met STVV en Kortrijk nog twee teams die niets meer te winnen of te verliezen hebben dit seizoen.

Maar Essevee moet natuurlijk wel nog de punten thuishouden tegen KV Mechelen, dat vorige week op Stayen best wel wat indruk wist te maken. Bij de thuisploeg is Steve De Ridder terug uit schorsing en ook Steppe én Bossut zijn fit. Christophe Lepoint was deze week twijfelachtig met problemen aan de hamstrings, maar ook hij kan spelen tegen Malinwa. Aneke en D'Haene revalideren verder.

Aan Mechelse zijde worden in de verdediging opnieuw wat spelers gerecupereerd, al blijft de vraag wie uiteindelijk zal spelen. Malinwa wist zich mist winst op Stayen (normaliter) te redden en kan dus op weg naar een zorgeloos seizoenseinde. Vorig jaar leverde dat uiteindelijk na een straffe reeks nog winst in play-off 2 op.

Essevee is favoriet ...

De jongens van Jankovic kunnen u misschien een leuk cadeautje doen. Met hen kan u bij Unibet al een leuke winst maken. Haal hier uw welkomsbonus op.

Meer nieuws