Datum: 05/03/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Jan Breydel
STVV trekt naar Club Brugge, maar moét eigenlijk winnen voor de goede nachtrust
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

Club Brugge - STVV

STVV trekt naar Club Brugge, maar moét eigenlijk winnen voor de goede nachtrust
Foto: © Photonews

Club Brugge ontvangt vanavond STVV. In principe moet blauw-zwart vanavond helemaal alleen aan de leiding van de Jupiler Pro League staan, maar ook op Stayen liep het fout af.

STVV - Club Brugge was namelijk de opener van voetbaljaargang 2015 - 2016. De Kanaries verrasten vriend en vijand door blauw-zwart met een 2-1-nederlaag huiswaarts te sturen.

Ondertussen zijn de kaarten anders geschud. Club Brugge is misschien wel dé titelfavoriet, terwijl de Limburgers voor het behoud moeten knokken. STVV telt slechts twee punten meer dan de rode lantaarn.

Bovendien kan Chris O'Loughlin geen beroep doen op William Dutoit. En dat is een aderlating. De Fransman pakte dit seizoen namelijk al heel wat punten.

"En toch kan het foutlopen tegen STVV", benadrukt Michel Preud'homme. "Het mooiste voorbeeld is Standard, hé. STVV had zogezegd ook geen kans, maar ging er wel met 1-2 winnen."

Houden de West-Vlamingen de punten thuis?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 74 euro. Denk je eerder dat de Limburgers ook met 1-2 komen winnen in het Jan Breydelstadion? Dan mag je maar liefst 1.920 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws