moeMoeskroen
cluClub Brugge
Datum: 11/09/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Le Canonnier
Club Brugge zet Vossen eerste keer in op bezoek bij RMP
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Moeskroen-Péruwelz en Club Brugge openen speeldag 7

Club Brugge zet Vossen eerste keer in op bezoek bij RMP
Foto: © photonews

De interlands liggen achter ons. Hoog tijd om deel 2 van de vaderlandse competitie aan te vatten. Beginnen doen we vanavond op Le Canonnier.

Club Brugge trekt speeldag 7 op gang met een bezoek aan Moeskroen-Péruwelz. En hoewel RMP helemaal onderaan bengelt, reist blauw-zwart met enkele vraagtekens naar Henegouwen.

Vindt Jelle Vossen meteen zijn draai in het raderwerk van Michel Preud'homme? En hoe zal de nooddefensie voor de dag komen? Duarte, Castelletto, Engels en Denswil zijn er niet bij. Wellicht zal Thomas Meunier, die zelf aangaf een uur te kunnen spelen, aan de aftrap verschijnen.

Nu de transfermarkt eindelijk toe is, kan Moeskroen-Péruwelz aan een basisploeg beginnen bouwen. De rode lantaarn trok op de slotdag nog zeven nieuwkomers aan. 

Hubert en Oussalah die beiden overkwamen van AA Gent zijn de bekendste namen, maar nemen wellicht op de bank plaats. Op Dautovic, Dingomé, Jakolis en Olinga kan Janevski geen beroep doen.

Nestelt Club zich naast Oostende en Anderlecht?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 91,2 euro op. Heeft u meer vertrouwen in de thuisploeg? Dan kan een poging voor hetzelfde bedrag u 348 euro rijker maken.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed via deze link.

Meer nieuws