Datum: 19/09/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Daknam
Gaan Lokeren en Moeskroen op hun élan door?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Gaan Lokeren en Moeskroen op hun élan door?
Foto: © photonews

Zowel Moeskroen als Sporting Lokeren zorgden vorig weekend voor een verrassing van jewelste. Lokeren bezorgde Ferrera een rampzalig debuut bij Standard en Moeskroen deelde Club een tik uit.

Nu wordt het afwachten wat ze tegen elkaar kunnen, bij Lokeren kende Bob Peeters een matige start met als exponent de thuisnederlaag tegen aartsrivaal Waasland-Beveren. De coach kreeg vorige week op Standard een pak extra krediet.

Het enige minpunt vorige week waren de gemiste kansen. De Lokerse spitsen hebben het énorm moeilijk om tot scoren te komen. Dat Ngolok en Maric met twee doelpunten de topschutters van Lokeren zijn, spreekt boekdelen.

Bij Mouscron-Péruwelz was het vooral kommer en kwel in de eerste wedstrijden, maar de zege tegen Club Brugge kan voor een déclic zorgen in Henegouwen. Het team staat nog steeds allerlaatste en heeft dringend een goeie reeks nodig.

Sporting Lokeren is favoriet volgens UNIBET. Een goeie gok van zestig euro op de Waaslanders kan 88,80 euro opleveren. Via deze link krijg je die zestig euro zelfs gratis.

Meer nieuws