Datum: 29/10/2016 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Stayen
De druk op STVV stijgt met de komst van Charleroi: "Dat was pijnlijk woensdag"
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

STVV heeft tegen Charleroi nood aan 3 punten

De druk op STVV stijgt met de komst van Charleroi: "Dat was pijnlijk woensdag"
Foto: © photonews

Sint-Truiden heeft er een bizarre week opzitten. De Haspengouwers speelden tegen Racing Genk en Zulte Waregem twee keer goed voetbal, maar bleven telkens met lege handen achter.

"Als je zag dat Zulte Waregem drie keer aan de goal kwam en twee keer scoorde, dan is dat pijnlijk en jammer voor ons", gaf coach Ivan Leko vrijdag op zijn persbabbel nog eens aan. "Maar wat ik voor de rest zag, was zeker niet slecht."

STVV heeft dringend nog eens een driepunter nodig om weg te komen van de voorlaatste plaats. De laatste zege dateert inmiddels van 17 september, thuis tegen W-Beveren.

De Truienaars konden zondag niet winnen van Racing Genk. Charleroi deed dat woensdag wel en boog een vroege 0-1-achterstand om in een 2-1-overwinning. De Zebra's rukten zo op naar de derde plaats in de stand. Voordeel voor STVV is wel dat de manschappen van Felice Mazzu buitenshuis slechts 6 op 15 pakten.

Verdien geld met jouw voetbalkennis!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Een gokje op STVV of Charleroi kan je een mooi bedrag opleveren.

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws