kvoKV Oostende
cluClub Brugge
Datum: 05/08/2016 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Diaz Arena
Club Brugge wil partycrasher zijn in het nagelnieuwe stadion van Oostende
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Club Brugge wil partycrasher zijn in het nagelnieuwe stadion van KV Oostende

Club Brugge wil partycrasher zijn in het nagelnieuwe stadion van Oostende
Foto: © Photonews

KV Oostende en Club Brugge trappen speeldag 2 in de Jupiler Pro League op gang, en dat in de nagelnieuwe Versluys Arena. De ploeg van Yves Vanderhaeghe hoopt een goede beurt te maken in het nieuwe stadion, terwijl blauw-zwart het feestje maar al te graag wil vergallen.

Oostende kent aan het begin van het seizoen een loodzware start. Vorige week openden de kustjongens de nieuwe voetbaljaargang met een verplaatsing naar Genk, waar met 2-1 verloren werd.

Voor de inauguratie van het nieuwe had men bij Oostende op een haalbare kaart gehoopt, maar daar dacht de kalendermaker even anders over. Met Club Brugge krijgt KVO voor de tweede week op rij een zware tegenstander voor de kiezen. Rechtsback Capon is out, hij wordt in de basis wellicht vervangen door Marusic.

Geen Refaelov

Over naar Club Brugge dan, dat eveneens met twee moeilijke (uit)matchen aan het seizoen begint. Vorige week kende de landskampioen evenwel geen problemen met een mak KV Mechelen, vanavond hoopt blauw-zwart opnieuw op een zege.

Michel Preud’homme kan geen beroep doen op Refaelov, die met vocht in de quadriceps zit. Daarover meer in dit artikel. De coach van Club gaf aan dat er niet veel wijzigingen aan het elftal zullen aangebracht worden, maximum één of twee.

Wél Engels?

Een aanval met Izquierdo, Vossen en Diaby is door de afwezigheid van Refaelov een optie. Voorts is het uitkijken of Engels centraal achterin aan de aftrap verschijnt en Simons daardoor een rij naar voor schuift.

Denk jij dat KVO zijn eerste match in de Versluys Arena tot een goed einde zal brengen? Of gaat Club met de volle pot aan de haal? Waag er een gokje op bij Unibet!

Meer nieuws