Datum: 21/01/2017 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Kehrweg Stadion
Stuivenberg moet Genkse PO 1-ambitie levend houden in Eupen
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties

Volg vanavond Eupen - Genk bij Voetbalkrant

Stuivenberg moet Genkse PO 1-ambitie levend houden in Eupen
Foto: © photonews

KRC Genk is in een bijzonder lastige strijd verwikkeld voor een ticketje bij de eerste zes. In Limburg beseffen ze dat elke misstap fataal kan zijn. Zeker tegen Eupen.

"We denken dat we het juiste plan hebben gevonden om tegen Eupen te winnen. Nu gaat het om de uitvoering", klinkt het bij coach Stuivenberg. Hopelijk werkt zijn plannetje want Genk liet in de competitie al té veel punten liggen waardoor het zich in een benarde situatie heeft gebracht.

De Smurfen namen een behoorlijke start na de winterbreak door op het veld van Oostende een 1-1 uitgangspositie te verwerven in de halve finale van de Beker. Benieuwd of Stuivenberg Genk naar een eerste competitiezege kan loodsen. Dat moet gebeuren zonder de langdurig geblesseerde Karelis. Malinovskyi wordt opnieuw aan de aftrap verwacht, de teruggekeerde Schrijvers begint wellicht op de bank.

Eupen kan met 20 punten voorlopig vrij ademhalen en kan voor eigen publiek vrijuit voetballen. Coach Jordi Condom moet het wel rooien zonder Timmermans, Kenne en Mouchamps.

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot 80 euro gratis wedtegoed! Met 80 euro inzet win je:

  • 172 euro als KRC Genk wint
  • 272 euro als Eupen wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws