Datum: 26/02/2017 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Lotto Park
Genk naar het Astridpark om te winnen, maar eerst supporteren voor... Standard

Anderlecht-Genk wordt om 18u in het Astridpark gespeeld

Genk naar het Astridpark om te winnen, maar eerst supporteren voor... Standard

Genk gaat om 16u30 al meer weten als ze de uitslag van Standard-KV Mechelen kennen. Als de jongens van Yannick Ferrera winnen in Luik zit er voor de Limburgers niets anders op dan hetzelfde te doen in het Astridpark. Of de play-off 1-droom zit er zo goed als op.

Anderlecht is al zeker van deelname aan play-off 1 en kan zich permitteren om zijn twijfelachtige spelers te laten rusten. Kara Mbodji loopt er al zeker niet bij en ook Dennis Appiah zal ontbreken. Sofiane Hanni is wel fit, maar begint waarschijnlijk op de bank. Lukasz Teodorczyk pikte tegen Oostende dan weer zijn vijfde gele kaart op en is geschorst.

Hanni kan wel zijn 100ste wedstrijd in eerste klasse spelen. En Anderlecht kan zijn 13de wedstrijd zonder verlies op rij laten optekenen. Maar Genk zal er alles aan doen om het Astridpark te veroveren. Ook zij zitten met vertrouwen na het Europese verhaal en hebben niet veel keuze meer.

Supporteren voor Standard

Albert Stuivenberg kon vrijdag nog niet zeggen welke spelers beschikbaar zullen zijn na de zware weken, maar veel rust moeten de sterkhouders niet verwachten. Bij verlies kunnen ze Mechelen vijf punten zien weglopen en met nog twee wedstrijden hierna te gaan, zou dat een enorm zware dobber worden. Genk en Gent moeten beiden dus supporteren voor Standard.

Verdien geld met jouw voetbalkennis!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 80 euro gratis wedtegoed met een bonus tot 200%! Een gokje op Genk kan je een mooi bedrag opleveren.

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws