kvoKV Oostende
lokSporting Lokeren
Datum: 04/03/2017 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Diaz Arena
KV Oostende wil kwalificatie voor PO1 vieren met een overwinning
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

KV Oostende - Sporting Lokeren

KV Oostende wil kwalificatie voor PO1 vieren met een overwinning
Foto: © Photonews

KV Oostende ontvangt vanavond Sporting Lokeren. De West-Vlamingen hopen het PO1-feestje te kunnen starten met een overwinning, ook al volstaat een puntje. Voor de Waaslanders is het dan weer een doodgewone eindeseizoenswedstrijd.

Eigenlijk is het felbegeerde PO1-ticket al binnen voor de Kustboys. KV Oostende kan enkel op doelsaldo nog naast dat stekje bij de elite grijpen. Een puntje is dus genoeg voor de mathematische zekerheid.

Maar in de Versluys Arena wil Marc Coucke niet minder dan een overwinning zien. Om vervolgens in de Kama Lounge natuurlijk het PO1-feestje te laten losbarsten. Een generale repetitie voor achttien maart, quoi.

Yves Vanderhaeghe kan geen beroep doen op Kevin Vandendriessche. De middenveld kampt met een kwaaltje aan de lies en wordt aan de kant gelaten. Silvio Proto moet nog even wachten op zijn terugkeer in de selectie.

Sporting Lokeren moet het in de Koningin der Badsteden dan weer zonder Killian Overmeire, Steve De Ridder en Mario Ticinovic doen. Ayanda Patosi is er na een lange afwezigheid dan weer wel opnieuw bij.

Pakt de thuisploeg de volle buit?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 91 euro op. Denk je dat de Kustboys het net als in de heenronde met 2-1 zullen halen? Dan mag je maar liefst 510 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws