kvmKV Mechelen
kvkKV Kortrijk
Datum: 13/08/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Achter de Kazerne
KV Mechelen wil Kortrijk nieuwe dreun bezorgen

KV Mechelen - Kortrijk vanavond LIVE op Voetbalkrant.com

KV Mechelen wil Kortrijk nieuwe dreun bezorgen
Foto: © Photonews

KV Mechelen en KV Kortrijk spelen vanavond Achter de Kazerne hun derde speeldag. Voor beide teams een belangrijk duel met oog op een eventueel stekje in de top-6.

Qua vertrouwen zal KV Mechelen het voordeel hebben: ze wonnen knap bij Eupen en willen die lijn nu graag doortrekken in eigen huis. KV Kortrijk van zijn kant kreeg vorige week een dreun bij Anderlecht: 5-1. Toch willen de Kerels zich niet zomaar gewonnen geven.

"De avond van en de dag na de match waren moeilijk, maar daarna hebben we de match tegen KV Mechelen beginnen voorbereiden. Het is een moeilijke uitwedstrijd. We weten dat we een moeilijke start hebben, maar we zijn er klaar voor om alles te geven."

Bij KV Mechelen blijven De Witte en Vanlerberghe buiten strijd. Vorige week deden hun vervangers het wel uitstekend op bezoek bij Eupen. Een belangrijke uitoverwinning was dat.

"Maar we mogen nu niet gaan zweven", klonk het ook bij trainer Jankovic. Tim Matthys hield het op een "goede start waar we kunnen op verder bouwen, maar we zijn er nog lang niet."

Mechelen is de favoriet volgens UNIBET. Een goeie gok van 60 euro op de Kakkers kan maar liefst 102 euro opleveren. Die zestig euro krijgt u via deze link zelfs gratis!

Meer nieuws