Datum: 12/03/2017 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
D-day in de Ghelamco Arena: "KV Mechelen in play-off 1? Ja, maar niet ten koste van ons"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: AA Gent - KV Mechelen

D-day in de Ghelamco Arena: "KV Mechelen in play-off 1? Ja, maar niet ten koste van ons"
Foto: © photonews

In Gent maken ze zich zondagmiddag op voor dé clash van de speeldag. In een rechtstreeks duel moeten AA Gent en KV Mechelen uitmaken wie nu play-off 1 zal spelen.

"Het lijkt wel alsof heel België duimt voor KV Mechelen", aldus Vanhaezebrouck op de Gentse persconferentie. "Ik zou heel graag willen meeduimen, het is een fantastische club met geweldige supporters, maar niet ten koste van ons."

Hij ziet ook de sterkte van KV Mechelen, dat al veertien keer de nul kon houden. "Het is een sterk blok met een goeie doelman." Gent telt nog steeds enkele twijfelgevallen. Onder meer Danijel Milicevic, Nana Asare en Brecht Dejaegere waren onzeker. Die eerste is er al zeker niet bij.

Selectie Gent

Bij KV Mechelen geloven ze er rotsvast in dat een goed resultaat bij Gent mogelijk is. "Bring it on!", de slogan, laat niets aan de verbeelding over. Bovendien heeft Yannick Ferrera in tegenstelling tot Vanhaezebrouck een fittere kern ter beschikking.

Selectie KV Mechelen

Coosemans, Swolfs, Moris, Bjelica, Chen, Vitas, Cocalic, Van Cleemput, Cobbaut, Schouterden, Paulussen, Vanlerberghe, Filipovic, De Witte, Callebaut, Rits, Matthys, Claes, Croizet, Verdier, Osaguona.

Verdien geld met jouw voetbalkennis!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 80 euro gratis wedtegoed met een bonus tot 200%!

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws