lokSporting Lokeren
gntKAA Gent
Datum: 19/11/2017 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Daknam
Lokeren en Gent sluiten heenronde af met klassieke Oost-Vlaamse derby
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Lokeren
| 0 reacties

Volg Lokeren - AA Gent hier LIVE vanaf 20u

Lokeren en Gent sluiten heenronde af met klassieke Oost-Vlaamse derby

In hoofdletters en met een vijftal uitroeptekens aangeduid op de kalender van elke Lokeren- of Gent-supporter: de derby van Oost-Vlaanderen. Zondag mogen ze de heenronde van de Jupiler Pro League afsluiten.

Halverwege het seizoen stonden de twee rivalen zelden zo dicht bij elkaar. Plaatsen elf en twaalf, allebei met zestien punten. Hoogspanning is gegarandeerd op Daknam.

Blessurenieuws

Uit het Gentse kamp komt positief blessurenieuws: Simon, die de interlands van Nigeria nog liet schieten door een voetblessure, is speelklaar. Ook Kalu en Esiti konden weer voluit trainen. Enkel Mitrovic is onzeker, de verdediger kreeg een inspuiting in zijn enkel.

Bij Lokeren moeten ze het nog steeds stellen zonder kapitein Overmeire, volgende week laat hij opnieuw scans van zijn adductoren nemen. Rassoul zal vermoedelijk zijn plaats innemen.

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws