antAntwerp
wbeSK Beveren
Datum: 02/02/2018 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Bosuil
Antwerp vs. Waasland-Beveren: generale repetitie voor de ontmoeting in play-off 1?
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Volg Antwerp - Waasland-Beveren hier LIVE vanaf 20u30

Antwerp vs. Waasland-Beveren: generale repetitie voor de ontmoeting in play-off 1?

Antwerp vs. Waasland-Beveren: een match met een grote inzet. Voor het seizoen zou je misschien gedacht hebben in de degradatiestrijd, maar neen. Beide ploegen hebben alleen nog maar indruk gemaakt en maken een uitstekende kans op play-off 1.

Vooral voor de zesde plaats zijn nog massaal veel ploegen in de running, waaronder Waasland-Beveren, momenteel achtste met 30 punten. Antwerp is al iets zekerder: met 37 punten staat de promovendus op een 'veilige' vijfde plaats.

Selectienieuws

Het vertrek van Clement en Seck kon W-B nog verwerken, maar dat van Morioka? De spelmaker is er vanzelfsprekend niet meer bij op de Bosuil. Schryvers blesseerde zich tegen Zulte Waregem en kan zijn sterke lijn dus niet doorzetten. Het goede nieuws: Boljevic heeft zijn schorsing uitgezeten, nieuwkomers Verstraete en Verburgh zijn speelgerechtigd en Joachim Van Damme maakt na twee jaar zijn terugkeer.

Doordat Antwerp de wedstrijd in Charleroi met negen eindigde, moeten ze er nu twee missen met een schorsing. Dat zijn Corryn en Sall. Maar dat zijn dan ook de enigen, want de Antwerpse ziekenboeg is volledig leeggelopen. Verder is het uitkijken welke nieuwkomers een kans krijgen van Bölöni.

Videoref

De scheidsrechter is Jan Boterberg en hij zal worden bijgestaan door de videoref.

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws