Datum: 23/09/2017 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Achter de Kazerne
Eerste driepunter voor KV Mechelen, of proeft STVV (even) van de leidersplaats?
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

KV Mechelen en STVV staan op speeldag 8 tegenover elkaar

Eerste driepunter voor KV Mechelen, of proeft STVV (even) van de leidersplaats?
Foto: © photonews

Achtste keer, goede keer voor KV Mechelen? Malinwa wil op speeldag 8 zijn eerste driepunter van het seizoen boeken. De Maneblussers moeten dan wel voorbij seizoensrevelatie STVV.

KV bouwde vorig jaar een ijzersterke thuisreputatie op, maar dit seizoen wilde het in vier competitieduels Achter de Kazerne (Standard, Gent, Antwerp en Oostende) nog niet lukken. Vanavond wacht tegen Sint-Truiden een nieuwe kans. Voor El Messaoudi en Kawaya komt de ontmoeting met STVV te vroeg.

De Kanaries weten niet meer wat verliezen is. Vorig weekend legden de Haspengouwers nog KRC Genk over de knie. De troepen van Jonas De Roeck willen profiteren van het onderlinge duel tussen nummers 1 en 2 Club Brugge en Sporting Charleroi dat zondag pas plaatsvindt. Goutas (ziek) is er in Mechelen niet bij. Ook de geblesseerden Gueye, Ceballos en Acolatse ontbreken nog.

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws