wbeSK Beveren
stvSTVV
Datum: 18/08/2018 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Freethiel
Twee coaches op zoek naar eerste driepunter, Brys moet enkele sterkhouders missen
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Waasland-Beveren - STVV LIVE op Voetbalkrant.com om 20 uur

Twee coaches op zoek naar eerste driepunter, Brys moet enkele sterkhouders missen
Foto: © photonews

Waasland-Beveren en STVV kruisen in de Freethiel de degens met elkaar. Krijgen we een tactisch steekspel tussen twee uitgekiende coaches? Het zou zomaar kunnen.

Zowel Waasland-Beveren als STVV konden dit seizoen nog niet winnen, maar door veel wilskracht (de Wase Leeuwen) en een uitstekende organisatie (de Limburgse Kanaries) staan ze met respectievelijk 2 en 3 punten toch niet helemaal onderaan.

Een eerste zege van het seizoen zouden beide teams wel kunnen gebruiken. Yannick Ferrera ontvangt met WB de ploeg waar hij tussen 2013 en 2015 successen mee behaalde. Hij heeft weinig redenen om al te veel te wisselen, Dierckx, Moren en Sula ontbreken nog door blessures.

Bij STVV is de ziekenboeg goed gevuld: Legear, Teixeira, Thallyson, Herbots en Wenssens zijn er niet bij op de Freethiel. Voorin wordt gerekend op Buya Turay, die vorige week ook al de nodige indrukken naliet aan Brys en zijn staf.

Selectie STVV: Steppe, Tomiyasu, Garcia, De Sart, De Petter, Botaka, Sankhon, Nazon, Bezus, Boli, De Bruyn, Ceballos, Pirard, De Norre, Sekine, Acolatse, Endo, Buya.

Wie wint er volgens jullie? Bij BETFIRST krijg je bij een storting van vijftig euro een bonus tussen tot honderdvijftig euro! Die inzetten op de thuisploeg kan al tot 350 euro opleveren, voor de bezoekers zelfs tot 450 euro!

Meer nieuws