Datum: 13/05/2012 14:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Jules Ottenstadion
Live Blijft AA Gent in de running voor laatste Europees ticket?
Bart Vandenbussche
| 0 reacties
Blijft AA Gent in de running voor laatste Europees ticket?
Foto: © SC

Voor AA Gent is het vandaag D-day. Kunnen de Buffalo's de vierde plaats vasthouden of zal Racing Genk de volle buit meenemen naar Limburg? Een punt is genoeg voor de Gentenaars om alsnog barragematchen te spelen.

Het vertrouwen zit alvast niet goed bij AA Gent na de nederlagen tegen KV Kortrijk en Standard. Racing Genk toonde zich tijdens de play-offs dan weer het team in vorm. Kunnen de troepen van Sollied nog strijden voor een Europees ticket via de barragewedstrijden? We kennen het antwoord rond 16.30 uur.

De Noorse trainer mist alvast aanvoerder Arzo. De Spanjaard werd gisteren geopereerd in de onderbuik na een botsing met Standard-doelman Moris afgelopen donderdag. Arzo wordt centraal in de verdediging vervangen door linksachter Maréval wiens plaats op de flank dan weer wordt ingenomen door Skarabot. De geblesseerde Smolders wordt wellicht vervangen door N’Diaye. Coulibaly is na een gesprek opnieuw opgenomen in de Gentse selectie. El Ghanassy is geelgeschorst.

Voor Racing Genk is de strijd gestreden sinds donderdag en is het zeker van de derde plaats. Been mist tal van spelers en geeft mogelijk enkele bankzitters wat speelkansen. De Nederlandse coach kan geen beroep doen op Ayub, Barda, Buffel, Camus, De Bruyne, Hubert en Joneleit. OokVossen is niet fit geraakt nadat hij tijdens de wedstrijd tegen Club Brugge werd aangetrapt. Boucaut is de scheidsrechter van dienst.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 14.30 uur.

Meer nieuws