gntKAA Gent
cluClub Brugge
0-1
Bernd Thijs (pen) 62'
2-1
Datum: 28/04/2012 18:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Jules Ottenstadion
Live Smeert AA Gent Club Brugge nieuwe nederlaag aan?
Melissa Maes
| 0 reacties
Smeert AA Gent Club Brugge nieuwe nederlaag aan?
Foto: © SC

Racing Genk liet vrijdag dure punten liggen tegen leider Anderlecht. AA Gent kan van die situatie profiteren als het nummer twee Club Brugge met lege handen naar huis stuurt.

Club Brugge is nog in volle titelstrijd, maar de druk om te winnen vanavond is enorm groot. Door de 0-4-overwinning in de Cristal Arena heeft Anderlecht momenteel zeven punten voorsprong op blauw-zwart.

AA Gent heeft voorlopig een puntje minder dan Racing Genk en kan dus mits winst de derde plek opnieuw overnemen. Het wordt ongetwijfeld een topper met veel vuurwerk in de lucht.

Sollied kan geen beroep doen op Raman, Nahayo, Soumahoro en M’Sila. Daum ziet Stenman, Deschilder en De Jonghe in de lappenmand liggen. Ref van dienst is Delferière.

Mis niets van deze topper! Volg de partij live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 18 uur.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

AA Gent is favoriet. Een gokje bij BWIN op Club Brugge daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat AA Gent met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 225 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Club Brugge wint u 295 euro.

Meer nieuws