Datum: 21/04/2013 18:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Luminus Arena
Live Gudjohnsen op de bank, Kofi Adu speelt
Fabian Morren
| 0 reacties
Gudjohnsen op de bank, Kofi Adu speelt
Foto: © SC

Met Racing Genk en Club Brugge staan twee ploegen over mekaar die wat goed te maken hebben. Vooral bij Club is de druk groot na de 3-4- nederlaag tegen Zulte Waregem.

Club Brugge moet straks winnen of het dreigt in de problemen te geraken voor een Europees ticket. Bovendien neemt de druk van buitenaf toe op trainer Juan Carlos Garrido. Een nieuwe misstap zou de zaken allicht nog bemoeilijken.

RC Genk leed dinsdag zijn eerste nederlaag in play-off I. Bij Standard gingen de Limburgers 3-0 onderuit. Een zwaar verdict, want het had ook anders kunnen lopen. Genk kan bij winst weer over Standard wippen en profiteren van het feit dat Zulte Waregem en Anderlecht tegen elkaar spelen.

Bij Genk ontbreekt Benji De Ceulaer nog steeds. Ook Limbombe en Fernandez zijn nog niet fit. Jelle Vossen verschijnt wel aan de aftrap. 

Club-coach Garrido kan geen beroep doen op Stenman en Larsen. Voor beiden zit het seizoen er al op. Ook Maxime Lestienne had last, maar hij raakt speelklaar. Laurens De Bock keert terug uit schorsing.

Meer nieuws