Datum: 20/04/2013 18:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Daknam
Live Pakt Standard 13 op 15 in play-off I?
Pakt Standard 13 op 15 in play-off I?
Foto: © SC

Standard gaat straks in Lokeren op zoek naar zijn vierde overwinning in play-off I. Bij Lokeren start Galitsios terug in de basis, bij Standard begint Batshuayi in de basis in de plaats van Nagai. Wie zal het halen op Daknam? Volg het hier live mee ...

Lokeren staat na vier speeldagen met een 1 op 12 op de zesde plaats. Het begon de play-offs met een puntje voorsprong op Standard, maar staat nu al acht punten in het krijt bij de Luikenaars. Dat is ook de kloof met Genk, dat voorlopig op de vierde Europese plaats staat. Wil Lokeren nog Europees voetbal afdwingen, moet het nu beginnen matchen winnen.

Galitsios is er terug bij in de selectie. Hij sukkelde met de knie tijdens de opwarming in Anderlecht, maar kan nu dus mogelijk terug spelen. Scholz, Patosi, Mitu en Gueye zijn nog geblesseerd en ook Dutra speelt vanavond niet door blessure. Koen Persoons zit een schorsing uit.

De selectie van Lokeren: BARRY BOUBACAR Copa, CORRYN Alexander, DE PAUW Nill, EL MOUATAZ Hassan, FERNANDEZ BALUFO Walter, GALITSIOS Giorgos, GEENS Bo, HARBAOUI Hamdi, LAZIC Jugoslav, LEKO Ivan, MARIC Mijat, MARIC Milos, MINGIEDI MPEMBELE Cedric, MOKULU TEMBE Benjamin , OVERMEIRE Killian, SAGLIK Enes, TARAVEL Jérémy, TROMPET Jore, DE MAN PREBEN.

Standard zit in de goede flow: het staat op vier punten van Anderlecht en heeft met een 10 op 12 de beste cijfers van play-off I. Met een nieuwe overwinning zouden ze de druk opdrijven op de teams die morgen in actie komen en blijven meespelen voor de titel.

De selectie van Standard: Kawashima, Moris, Opare, Cissé, Ciman, Kanu, Arslanagic, Fiore, Diabaté, Van Damme, Buyens, Vainqueur, Cristea, Mpoku, Bulot, Nagai, Ezekiel, Batshuayi, Tucudean.

Wie wint deze partij volgens u? Waag er een gokje op bij UNIBET. Standard is favoriet. Een gokje van 60 euro op de Luikenaars levert 117 euro op. Een gokje op Lokeren kan dan weer 216  euro opleveren. Een gelijkspel kan misschien de gulden middenweg zijn, goed voor 204 euro. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws