Datum: 07/05/2017 18:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Lotto Park
Anderlecht wil koste wat het kost met 4 punten voorsprong naar Club: "Die 9 op 9 van Brugge zal hen niet doen wankelen"

Anderlecht mag tegen Zulte Waregem geen fout maken

Anderlecht wil koste wat het kost met 4 punten voorsprong naar Club: "Die 9 op 9 van Brugge zal hen niet doen wankelen"

Anderlecht geeft zondagavond (18 uur) Zulte Waregem partij op speeldag 7 in de play-offs. Na de overwinning van Club Brugge bij Charleroi kunnen de Brusselaars maar beter winnen om volgende week met een goed gevoel naar Jan Breydel te trekken.

Blauw-zwart naderde immers tot op 1 punt van paars-wit. Volgende zondag staat de clash tussen Club en Anderlecht op het menu. "Dat Club nu nadert zal Anderlecht niet doen wankelen", blikte analist Eddy Snelders vrijdag bij Play Sports al vooruit. "Anderlecht is het gewoon om elke wedstrijd met druk aan te vatten."

Nuytinck voor Kara

De recordkampioen kan tegen Zulte Waregem niet rekenen op de geschorste Kara. Nuytinck die verlost is van een achillespeesblessure vervangt hem. Ook man in vorm Dendoncker (teen) kan gewoon spelen. Najar is nog steeds out.

Bij Essevee is Dalsgaard terug na zijn medische tests bij de Engelse tweedeklasser Brentford. Dury zal de vleugelverdediger gewoon opstellen in het Park. De geblesseerden Bossut en Gueye zakken niet mee af naar de hoofdstad.

Wie pakt de punten? Verzilver je gratis bonus van 200% tot 80 euro bij een juiste gok!

Meer nieuws