gnkKRC Genk
cluClub Brugge
Datum: 27/04/2018 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Luminus Arena
Club maakt aartsmoeilijke verplaatsing naar Genk, Clement is voorbereid
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties

Straks live: KRC Genk - Club Brugge

Club maakt aartsmoeilijke verplaatsing naar Genk, Clement is voorbereid
Foto: © photonews

Niemand die er nog aan twijfelt dat Club Brugge de titel zal grijpen, de vraag is enkel wanneer. Vanavond staat blauw-zwart alvast voor een bijzonder moeilijke verplaatsing naar Racing Genk.

Leko en zijn jongens willen zo snel mogelijk zekerheid over het kampioenschap, maar de partij in de Luminus Arena wordt allerminst een lentewandeling. In Genk heeft Club het de laatste jaren bijzonder moeilijk om wat te rapen.

Ivan Leko wil niet weten van statistieken en verwacht gewoonweg een sterk Club vanavond. Zijn collega Clement kent het blauw-zwarte huis maar al te goed en benadrukt dat hij de partij tot in de puntjes heeft voorbereid, op verschillende opstellingen van Club Brugge.

Genk bengelt samen met Charleroi onderaan in play-off 1 en moet absoluut de punten in eigen huis houden indien het nog een rol van belang wil spelen. Bij Club Brugge behoort Matej Mitrovic na een lichte blessure opnieuw tot de selectie. Clement heeft geen selectiezorgen, enkel de langdurig geblesseerden Berge en Heynen zijn er niet bij.

Meer nieuws