Deelt Club een nieuwe tik uit of begraaft Anderlecht de titeldromen voorgoed?
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Club Brugge-Anderlecht om 18u

Deelt Club een nieuwe tik uit of begraaft Anderlecht de titeldromen voorgoed?

Het wordt geen normale Club Brugge-Anderlecht vanavond. Slechts één van de twee is een protagonist voor de titel. En dan nog... Maar een topper blijft het, want de belangen blijven groot. Voor Club om nog een waterkans te maken, voor Anderlecht voor enig eerherstel.

Door de winst van Genk tegen AA Gent heeft Club geen keuze: ze moeten winnen. Maar dat verandert niets, want ze wisten al dat ze alles moesten winnen om nog een kans op de titel te maken. En dan moeten ze hopen dat ze in Limburg het één en ander laten liggen.

Ivan Leko was niet blij na de match tegen Antwerp. Benieuwd of hij weer veranderingen gaat doorvoeren. Zo goed als zeker komt Schrijvers opnieuw naast Wesley te staan. Maar gaat hij ook zijn flanken veranderen? Want die waren de laatste wedstrijden niet echt op niveau. Diatta, Danjuma, Dennis,... 

Rammeling?

Bij Anderlecht gaat Karim Belhocine waarschijnlijk ook niet zoveel veranderen. Maar de vrees voor een rammeling zit er wel in. "Het hallucinante na de match tegen Gent vond ik dat iedereen tevreden was", aldus Eddy Snelders. "Daar zat niks in. Als je zo speelt tegen Brugge kan je wel je mandje vol krijgen."

Club Brugge is torenhoog favoriet tegen Anderlecht. Een gokje op de Brusselaars kan u zelfs al een vervijfvoudiging van uw inzet opleveren bij BetFirst. Haal hier uw welkomsbonus tot 200 euro op!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws