lieLierse SK
cerCercle Brugge
Datum: 10/04/2015 20:30
Competitie: Play-off 3
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Cercle nu al met de rug tegen de muur
Cercle nu al met de rug tegen de muur
Foto: © Photonews

Cercle Brugge moet vanavond minstens een punt gaan rapen in Lierse of de mentale klap zou wel eens bijzonder groot kunnen worden. Na het thuisverlies van vorige week zit Cercle in een situatie waarin ze niet veel opties meer hebben.

De drie punten voorsprong zijn immers al weggewerkt. En na de bijzonder zware klap van KV Mechelen heeft nu ook Lierse de Vereninging een dreun gegeven door met 2-3 te gaan winnen in Jan Breydel.

Tot overmaat van ramp kan Dennis van Wijk geen beroep doen op Bacelic, Buyl, Caenepeel, Wils, N'Diaye en Valcke. Met Dewaele, Maertens en Bourdin moet hij beroep doen op een paar jongens zonder al te veel ervaring.

Mentale Pallieter-weerbaarheid

Aan de andere kant heeft Olivier Guillou minder problemen. Zijn 'jonkies' tonen opvallende mentale weerbaarheid en hij voerde die verjonging al snel na zijn overname door. De spelers zijn dus op elkaar ingespeeld.

Met Kasmi heeft hij misschien ook dé man in vorm van eerste klasse in zijn ploeg. Met hun technische kwaliteiten brengen de Pallieters zelfs mooi voetbal.

Speel gratis en win!

117 euro als Lierse wint

Meer nieuws