psgPSG
mosCSKA Moskou
Datum: 07/12/2004 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Eerste ronde (Speeldag 6)
Stadion: Parc Des Princes
Voorbeschouwing: Kwalificatie voor PSG?
Voorbeschouwing: Kwalificatie voor PSG?
Foto: © SC

PSG kan zich morgen plaatsen voor de volgende ronde in de Champions League als het wint van CSKA Moskou. Bij een gelijkspel zijn de Parijzenaars ook geplaatst, maar alleen als Porto niet wint van Chelsea. Chelsea is met dertien punten al langer zeker van kwalificatie voor de achtste finales.

Vahid Halilhodzic selecteerde twintig spelers voor het duel tegen CSKA Moskou dat dinsdagavond om 20u45 afgewerkt wordt. Rothen is nog steeds geblesseerd aan zijn enkel en is de belangrijkste afwezige bij de Parijzenaars. De andere geblesseerden bij PSG zijn Benhamou (knie) en Ateba (enkel). Benachour werd niet geselecteerd door coach Valilhodzic, wat toch als een verrassing mag beschouwd worden. Ook Teixeira, Ragued en Bamba werden niet geselecteerd. Schorsingen zijn er niet. 

Bij de bezoekers uit Moskou zijn er geen veranderingen ten opzichte van de vorige wedstrijd tegen Porto. De Russen hebben hun kansen op kwalificatie zwaar gehypothekeerd na het verlies in eigen stadion van FC Porto (0-1), maar kan nog doorstoten naar de achtste finales als het dinsdagavond wint van PSG en Porto verliest of gelijkspeelt tegen Chelsea. Porto mag het thuis opnemen tegen de club van ex-trainer Mourinho, dat nota bene al gekwalificeerd is. Afwachten dus voor de Russen, maar de spelers weten al wat hen te doen staat: winnen.

Vermoedelijke basiself PSG: Letizi, B.Mendy, Yepes, Pierre-Fanfan, Armand, Cana, M’Bami, Coridon, Pancrate, Reinaldo, Pauleta (wisselspelers: Alonzo, Pichot, Helder, Boskovic, E.Cissé, Ogbeche, Ljuboja).

Vermoedelijke basiself CSKA Moskou: Akinfeev, Ignashevich, Semberas, A.Berezoutski, Krasic, Zhirkov, Aldonin, Rahimic, Jarosik, Semak, Vagner Love (wisselspelers: Mandrikin, Ferreyra, Odiah, Gusev, Kiritchenko, Olic, Dadu).

Meer nieuws