celCeltic Glasgow
Artmedia
Datum: 02/08/2005 00:00
Competitie: Champions League
Speeldag: Tweede voorronde (Terug)
Stadion: Celtic Park Glasgow
Celtic wil 5-0 ophalen
Yves Dekoning
| 0 reacties
Celtic wil 5-0 ophalen
Foto: © SC

Zolang er leven is, is er hoop. Die stelling geldt ook voor Celtic Glasgow. De Schotten verloren in Bratislava met 5-0, maar blijven vechten. 

De Champions League lijkt enorm veraf voor Celtic nadat het met 5-0 de boot inging tegen Artmedia Petrzalka Bratislava. Het bescheiden Slowaakse clubje staat met twee benen in de volgende ronde, maar de stoere Schotten geven de hoop niet op. Manager Gordon Strachan beseft dat het enorm moeilijk zal worden, maar heeft wel een plan klaar. "Celtic moet absoluut een tegendoelpunt vermijden, anders moet het al zeven keer scoren. Als het bij de koffie 2-0 is, dan moeten ze er in de tweede helft over." De spelers van Bratislava hebben respect voor Celtic, maar maken zich geen zorgen. Het vertrouwen is groot.

Bij de thuisploeg heeft Strachan veranderingen beloofd. Er zullen dus heel wat nieuwe namen aan de aftrap verschijnen. Zo zou Bobo Balde terug in de ploeg kunnen komen. Stanislav Varga, Chris Sutton en Maciej Zurawski sukkelen met blessures en Shunsuke Nakamura is niet speelgerechtigd.




Meer nieuws