andAnderlecht
ekrFK Ekranas
Datum: 01/08/2012 20:00
Competitie: Champions League
Speeldag: Derde voorronde (Heen)
Stadion: Lotto Park
Live Van den Brom kiest voor De Sutter en 4-4-2
Van den Brom kiest voor De Sutter en 4-4-2
Foto: © SC

Anderlecht begint vandaag aan zijn Europese campagne. En de druk is niet min, want in de bestuurskamer hebben ze hun zinnen gezet op de Champions League. De hoofdstedelingen moeten wel eerst voorbij het Litouwse Ekranas. Anderlecht doet dat met De Sutter en Mbokani in de spits.

Daarna volgt nog een voorronde, maar dat zijn zorgen voor later. Eerst moet de Litouwse competitieleider geklopt worden. Ekranas-trainer Valdas Urbonas nam gisteren ook al serieus de druk weg van zijn ploeg: "Het is de eerste keer in de clubgeschiedenis dat we Europees tegen een ploeg van het kaliber van Anderlecht uitkomen. Ik wil dat mijn spelers zich gewoon amuseren op het veld", aldus de bescheiden Urbonas.

Geen druk bij de Litouwers, zoveel te meer bij Anderlecht. Na vijf seizoenen zonder CL-voetbal hunkeren ze in Brussel naar de hoogste Europese competitie. Tegen Kortrijk was het echter nog allesbehalve goed en dat baart John van den Brom zorgen: "Ik hou niet van de manier waarop we de partij in Kortrijk begonnen en geëindigd zijn."

Van den Brom hakte woensdag nog de knoop door: hij start met Tom De Sutter in de basis en kiest dus voor een 4-4-2. Reynaldo wordt het kind van de rekening.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Anderlecht is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Ekranas daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Anderlecht met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 112 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Ekranas wint u 1800 euro.

Meer nieuws