reaReal Madrid
dorBorussia Dortmund
Datum: 02/04/2014 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Kwart Finales (H)
Stadion: Santiago Bernabeu
Ibrahimovic raakt voorbij Hazard
Ibrahimovic raakt voorbij Hazard
Foto: © Photonews

De Champions League begint nu echt, zoveel moge duidelijk zijn. De laatste acht teams strijden vanaf vandaag voor de opperste glorie. Welke Belgen bekeren verder?

Gisteren waren er al twee topwedstrijden in de kwartfinales van de Champions League, ook vanavond gaat het CL-circus verder. En als het van u afhangt is er ook vanavond weinig spanning te beleven. 2 op 3 ziet PSG gewoon de overwinning pakken tegen Chelsea, terwijl 95% Real de punten ziet thuishouden tegen verliezend CL-finalist Dortmund.

En toch: wie weet kan het anders. Bij Dortmund geloven ze er alvast in, want vorig jaar konden ze op weg naar de finales al uitpakken met een stunt tegen Real Madrid.

Eden Hazard van zijn kant heeft wel zin in een halve finale met Chelsea. Dan moet hij zijn klasse wel aanspreken om voorbij de ongenaakbare Zlatan Ibrahimovic te raken. Genialiteitjes op het veld? Het zou zomaar kunnen vanavond.

Kan Dortmund uitpakken met een stunt?

Stel je even voor dat Dortmund alsnog wint in Madrid? Dan levert je gratis bonus meteen 480 euro op. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

En extra goed nieuws: er is een blessuretijdverzekering, waarbij elke gok tot 100 euro op juiste score, halftime/fulltime of de eerste of laatste doelpuntenmaker wordt terugbetaald als er in de blessuretijd wordt gescoord. Zet dus in!

Meer nieuws