Datum: 11/12/2013 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Veltins-Arena
GROEP E: Schalke 04 in eigen huis vol aan de bak
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
GROEP E: Schalke 04 in eigen huis vol aan de bak
Foto: © SC

Vanavond staat er nog heel wat op het spel in groep E van de Champions League. Schalke 04 en FC Basel strijden tegen elkaar om een plaatsje in de achtste finales van de Champions League.

Schalke 04 staat een puntje in het krijt bij FC Basel, dus moeten de Duitsers vol aan de bak willen ze na Nieuwjaar nog meedoen aan de Champions League. Voor de ploeg die uitgeschakeld wordt, is er wel nog het opvangnet van de Europa League. In de heenwedstrijd werd het 0-1 voor Schalke, nu moet het dus opnieuw winnen.

Wie wel al zeker is van een plekje in de volgende ronde, dat is Chelsea. Zij kunnen zich thuis tegen de al uitgeschakelde Roemenen van Steaua Boekarest verzekeren van de groepswinst en zo enkele kleppers vermijden in de achtste finales.

Kan Basel de volgende ronde bereiken?

Durf je te gokken op een winst van Basel in het hol van de leeuw? In dat geval levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je maar liefst 300 euro op. Denk je eerder dat de wedstrijd op een gelijkspel zal eindigen? Dan mag je toch nog 227 euro bijschrijven op je bankrekening. Voetbalkrant.com helpt je alvast graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws