cypCyprus
belBelgië
Datum: 06/09/2015 20:45
Competitie: EK Kwalificatie
Speeldag: Speeldag 3
België moét vanavond het EK (quasi) veiligstellen in Cyprus
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Eén optie voor de Rode Duivels in Cyprus: winnen!

België moét vanavond het EK (quasi) veiligstellen in Cyprus
Foto: © Photonews

De Rode Duivels hebben vanavond één taak: de drie punten pakken in Cyprus. Een uitschuiver tegen de eilandbewoners zou niet alleen een half drama zijn, maar ook meteen een blamage.

"En toch mogen we niet vergeten wat er na de wedstrijd in Frankrijk is gebeurd", waarschuwt Marc Wilmots. Allemaal goed en wel, Marc. Maar Cyprus is Wales niet!

Bovendien zijn alle Rode Duivels klaar voor de strijd, inclusief Christian Benteke. Al lijkt het toch waarschijnlijk dat Romelu Lukaku een plaatsje zal krijgen in de spits. Geen risico's nemen, weet je wel. 

"Bij winst is de kwalificatie voor het EK van volgende zomer zo goed als binnen", weet ook Wilmots. En dat is momenteel - het spel kan beter - het enige doel. 

De Cyprioten dromen dan weer van een stunt, maar beseffen ook dat er amper kansen liggen tegen het Belgische sterrenlegioen. Al weet elke Nederlander dezer dagen dat voetbal niet op papier wordt gespeeld...

België wint gewoon in Cyprus? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al snel een leuke 80 euro op. Denk je eerder aan een Cypriotische stunt? Dan mag je maar liefst 660 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig!

Meer nieuws

EK Kwalificatie