bcfcBirmingham City
cluClub Brugge
0-1
0-2
1-2
2-2
Datum: 03/11/2011 21:05
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: St. Andrews Stadium
Live Club start met Kujovic, Van Gijseghem en Akpala
Tomas Taecke
| 0 reacties
Club start met Kujovic, Van Gijseghem en Akpala
Foto: © SC

Het rommelt in Brugge. Blauw-zwart kreeg deze week allesbehalve positieve aandacht en kan een zege meer dan ooit gebruiken. Niet enkel om de onrust van zich af te schudden, maar vooral sportief gezien om zijn kansen gaaf te houden op Europees voetbal na de winter.

Aantijgingen aan het adres van sportmanager Henk Mariman, de zoektocht naar een nieuwe trainer, de naweeën van het ontslag van Adrie Koster en - aanleiding tot dit alles - vier ontluisterende nederlagen op rij. De rust is ver te zoeken in het blauw-zwarte kamp: een overwinning in Birmingham moet voor de nodige ademruimte zorgen.

Club kent nog steeds dezelfde defensieve zorgen. Marcos werd naar de A-kern overgeheveld maar zal in principe pas vrijdag meetrainen met de grote jongens en komt vanavond dus niet in aanmerking voor een basisplaats.

Almebäck is niet hersteld van de klap in het gezicht tegen Racing Genk. Daan Van Gijseghem maakt zijn rentrée centraal achterin.

Ook Sven D'Hoest blesseerde zich deze week met de beloften aan de knie. Kujovic maakt zijn debuut voor Club. Hij vervangt de minder presterende Coosemans.

Birmingham heeft nog twijfels rond de beschikbaarheid van Carr. Mutch en Gomis zijn nog steeds geblesseerd.

Opstellingen:

Birmingham: Doyle, Murphy, Davies, Pablo, Spector, Beausejour, N'daw, Fahey, Burke, Rooney, Zigic

Club Brugge: Kujovic, Donk, Van Gijseghem, Van Acker, Vansteenkiste, Vazquez, Zimling, Dirar, Odjidja, Meunier, Akpala

 

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Birmingham is favoriet. Een gokje op Club Brugge daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Birmingham de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 322,50 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Club Brugge wint u 495 euro.

Win hier een VIP-reis naar Real Madrid - Barcelona dankzij Voetbalkrant.com en BWIN.

Meer nieuws

Europa League