Datum: 22/11/2012 21:05
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Jan Breydel
Live Club op zoek naar revanche tegen Bordeaux
Tomas Taecke
| 0 reacties
Club op zoek naar revanche tegen Bordeaux
Foto: © SC

Juan Carlos Garrido staat voor zijn eerste Europese opdracht met Club Brugge. Blauw-zwart doet er goed aan om (ruim) te winnen van Bordeaux wil het uitzicht behouden op de volgende ronde van de Europa League.

Tomas Taecke en Sander De Graeve in Brugge

Na de 2-6-zege op de Freethiel hoopt Club Brugge de lijn onder Garrido ook in Europees verband door te trekken. Tegen het Franse Bordeaux mikken de Bruggelingen op winst in de hoop ook na vanavond aanspraak te maken op de 16de finales van de Europa League. In Bordeaux zakte Club enkele maanden terug door de ondergrens alvorens in competitieverband een ontluisterend slechte reeks neer te zetten. Blauw-zwart wil vanavond vooral iets rechtzetten, veel vertrouwen tanken en als het echt kan ook een klinkende zege boeken.

Garrido ziet Jim Larsen, die voor het eerst sinds augustus op het wedstrijdblad zal prijken, opnieuw aansluiten. Vazquez, Jorgacevic, Zimling, Tchité en Trickovski zijn out. Aan de overzijde zijn er geen geschorsten of gekwetsten. Wel zullen de Zuid-Fransen naar verwachting niet met hun sterkste elftal aan de aftrap verschijnen.

De partij wordt om 21.05u op gang geblazen door de Duitse scheidsrechter Meyer. Alles is uiteraard LIVE te volgen via onze website.

Kan Bacca tot scoren komen?

Carlos Bacca is dé scoringsmachine van Club dit seizoen maar kan hij vanavond tegen Bordeaux ook een doelpunt maken? Een gok op een doelpunt van de Colombiaan bij UNIBET van 60 euro kan u 162 euro opleveren! Wil u een gokje wagen? open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws

Europa League