Datum: 29/08/2013 20:30
Competitie: Europa League
Speeldag: Vierde voorronde (Terug)
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live 3-1 al in Standard-Minsk
3-1 al in Standard-Minsk
Foto: © SC

Standard treft vanavond met Dinamo Minsk het laatste obstakel op weg naar de groepsfase. In Wit-Rusland wonnen de Rouches met 0-2. Vanavond mag het dus in principe niet meer fout lopen in Luik. Bij de thuisploeg wordt duchtig geroteerd.

Bij Standard zal alvast Eiji Kawashima en niet Yohann Thuram in doel starten. De Fransman leek zijn kans te gaan krijgen, maar Luzon bedacht zich en behoudt het vertrouwen in de erg sterk acterende Kawashima. Indien Standard kan winnen, vergroot het de zegereeks naar elf. Het huzarenstukje van in 2000 (12 zeges op rij) kan dan tegen Kortrijk herhaald worden.

Bij de Rouches ontbreken alvas Michy Batshuayi en Yoni Buyens. Buyens viel dit weekend uit met een blessure. De Sart, die rood pakte tegen Bergen, zit opnieuw in de kern.

Selectie Standard: Kawashima, Thuram, Opare, Arslanagic, Ciman, Ben Haim, Van Damme, Iandoli, Öztürk, Cisse, Marquet, De Sart, Bia, Bulot, Mpoku, De Camargo, Reza en Ezekiel.

De mannen uit Minsk zullen alvast topfit aan de aftrap staan. De Wit-Russen kregen namelijk rust dit weekend om zich op en top voor te bereiden op deze confrontatie. Hun bekerduel werd uitgesteld.

Kan Standard opnieuw zegevieren?

Schrijf je in bij Unibet UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 67 euro als topfavoriet Standard de wedstrijd wint. Zet je 60 euro in op winst van Minsk, dan kan je dat maar liefst 1050 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws