Datum: 06/11/2014 21:05
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Ramon Sanchez Pizjuan
Kunnen de Rouches stunten bij de titelverdediger?
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Kunnen de Rouches stunten bij de titelverdediger?
Foto: © photonews

Standard wil vanavond in Sevilla zijn ongeslagen reeks onder Ivan Vukomanovic verderzetten. Geen eenvoudige opdracht voor de tot hoofdcoach gebombardeerde Serviër die met zijn manschappen de uittredende winnaar partij geeft.

Sevilla is de titelverdediger van de Europa League en bevestigt ook dit seizoen met een stek bovenin La Liga. De Sevillistas namen tot op heden de de Europese competitie er als extraatje bij, getuige de 5 op 9 en de B-ploeg waarmee het twee weken geleden op Sclessin aantrad. Met het einde van de poulefase in zicht, wil coach Unai Emery thuis de kwalificatie afdwingen.

Standard van zijn kant kan met een goed gevoel naar zijn vierde EL-wedstrijd toeleven. Ivan Vukomanovic - goed voor een 10 op 12 sinds het ontslag van Guy Luzon - kreeg gisteren van baas Roland Duchâtelet te horen dat hij tot rest van het seizoen mag aanblijven. Een beslissing die door de spelersgroep op gejuich werd onthaald.

Selectieperikelen heeft de nieuwe T1 niet bepaald. Welk trio de rol op het middenveld op zich neemt, is wel nog een open vraag. Tortol Lumanza speelde afgelopen weekend sterk tegen KV Mechelen. De Antwerpenaar zou zo wel eens Ricardo Faty, Eyong Enoh of Adrien Trebel naar de bank kunnen verwijzen.

Selectie: Thuram, Kawashima, Hubert, Andrade, Arslanagic, Ciman, Milec, Van Damme, De Sart, Enoh, Faty, Lumanza, Mpoku, Mujangi Bia, Ono, Trebel, Louis, De Camargo, Vinicius, Watt.

Ziet u de Luikenaars stunten vanavond?

Denkt u dat de Rouches voor de verrassing kunnen zorgen in het estadio Ramón Sánchez Pizjuán? Dan levert een gokje van 60 euro u maar liefst 660 euro op. Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoet bij UNIBET.

Meer nieuws