Datum: 19/11/2013 20:00
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Play-offs (T)
Grieken kunnen WK al ruiken
Grieken kunnen WK al ruiken
Foto: © SC

Griekenland is een van de meest onderschatte landen in EK- en WK- kwalificatierondes. Toch zijn ze er vaak bij op grote toernooien. Ook deze keer lijkt het na een 3-1 thuisoverwinning tegen Roemenië opnieuw bijna in kannen en kruiken.

De 3-1 in Griekenland was vooral weer een stevig staaltje efficiëntie tonen van de Grieken. Stevig in de verdediging en er dan snel uitkomen wanneer het kon. De uitgangspositie die het heeft verworven stelt het land in staat om dat ook in Roemenië te doen: verdedigen en er uitkomen wanneer het kan. 

Als het even efficiënt blijft als de voorbije wedstrijden, dan maakt het ook vanavond minstens twee doelpunten en dan is het aan de Roemenen al om er vijf te maken. "Maar we zullen tot het einde vechten voor onze kansen, hoe klein die kans ook is", aldus Lobont. 

Deze wedstrijd is volledig live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet! Registreer je gewoon even bij Unibet als dat nog niet is gedaan en geniet mee! Extra tip: dankzij UNIBET kan u vanaf heden ook alle NBA-basketbal live bekijken. Niet twijfelen, doen!

88% van de gokkers zetten hun geld in op Griekenland. En u?

Waag een gokje via Unibet. Als Griekenland wint, zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 216 euro. Gokken dat Roemenië zich alsnog plaatst is ook een aanrader - dat kan je in een klap 306 euro opleveren. Zet dus in via UNIBET.

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)