macNoord-Macedonië
belBelgië
0-1
0-2
62' Eden Hazard (pen)
Datum: 22/03/2013 20:45
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 5
Live België met de aangekondigde elf
België met de aangekondigde elf
Foto: © SC

Er is al veel inkt over gevloeid, maar vanavond moeten de Rode Duivels het nu waarmaken. Macedonië kondigt zich aan als stugge tegenstander, maar de waarnemers zijn unaniem: met deze ploeg moet het maximum van de punten behaald worden.

Blijft de vraag of Marc Wilmots vanavond nog een konijn uit zijn hoed tovert of met de verwachte ploeg gaat aantreden. Vincent Kompany heeft nog te veel last van zijn kuit en wordt vervangen door Daniel Van Buyten. Naast hem staat met Thomas Vermaelen, de vervanger van Kompany als kapitein.

Rechts en links zullen Alderweireld en Vertonghen hun positie wel behouden en Axel Witsel is als buffer voor de verdediging altijd een certitude. Maar daarna heeft Wilmots een heel gamma aan mogelijkheden. De Bruyne op de flank of centraal? Dembélé of Mirallas in de ploeg? Fellaini als aanvallende of controlerende middenvelder?

Eden Hazard kan ook links of centraal spelen en zo is het nog even afwachten hoe het allemaal gaat uitpakken achter diepe spits Christian Benteke.

Unibet geeft België alvast het grote voordeel. De kans dat onze Rode Duivels winnen schatten ze in op 1,68 keer uw inzet. Bij winst van Macedonië krijg je al 5,3 keer je inzet. Waag een gokje via UNIBET.

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)