Datum: 06/09/2013 21:00
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Hampen Park
Live Miralles scoort de 2-0, boeken dicht!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Miralles scoort de 2-0, boeken dicht!
Foto: © SC

Binnen enkele uren is het zover, dan krijgen de Rode Duivels anderhalf uur de tijd om de Schotten over de knie te leggen. Het wordt alvast een warme avond in Glasgow, bijna 7.000 Belgische supporters nemen het op tegen goed 45.000 Schotten.

De Belgen lijken wel wat belangrijke pionnen te gaan missen. Kompany en Vermaelen waren al onbeschikbaar, maar er kwamen ook vraagtekens naast de namen van Hazard, Vertonghen, Chadli en Witsel. Vooral voor Hazard ziet het er niet goed uit. De winger moest gisteren al snel afhaken. Op zijn sloefen volgde hij de rest van de training. Witsel hield zich op het eind een beetje afzijdig.

Bij Jan Vertonghen zag het er gisteren vrij goed uit, de enkel van de verdediger leek het te houden. Ook Chadli maakte de training vol. Indien Hazard definitief uitvalt, zouden zowel Dembélé als Chadli aan de aftrap kunnen komen.

Gehavende Schotten

Ook de Schotten komen gehavend aan de aftrap. Onder anderen Dorrans, McGregor en Morrison komen al zeker niet in actie. Vooral het uitvallen van die laatste is een probleem voor onze gerokte vrienden. De kapitein is erg belangrijk in het systeem van bondscoach Strachan.

Wat bij de Schotse ploeg wel verwacht wordt, is strijd. De ploeg zwoer reeds dat het de Rode Duivels fysiek moeilijk zal proberen maken. Centrale verdediger Martin is ervan overtuigd dat hij samen met zijn partner in de verdediging, Hanley, Benteke in bedwang kan houden.

Stap dichter bij kwalificatie?

Als de Belgen vanavond winnen van Schotland, en Kroatië verliest de geladen pot tegen Servië, is de kwalificatie zo goed als binnen. Dan moet het tegen Kroatië en Wales al heel gek lopen willen de Rode Duivels Brazilië nog mislopen.

Wordt het ook een feestje in Hampden Park?

Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 102 euro op als onze Rode Duivels winnen. Als u die weddenschap zou verliezen, krijgt u tien euro terug. We kunnen ons overigens niet indenken dat u op Schotland zou durven gokken. In een combinatie met Servië - we mogen dromen - kan u nog meer euro's binnenrijven. Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)