Groep B: Zware nederlaag voor Arsenal

Arsenal heeft in eigen stadion met zware 0-3-cijfers verloren van Inter Milaan. Julio Ricardo Cruz opende de score voor Inter na een mooie stiftbal. Een minuut later stond het 2-0, Kily Gonzalez zette voor naar Van der Meyde die knap in één keer uithaalde. Lehmann raakte de bal nog wel maar het schot was te hard voor de keeper. Even later kreeg Arsenal de kans op de aansluitingstreffer. Na een fout op Ljungberg mocht Henry een strafschop trappen, maar hij miste. Vlak voor rust was de partij helemaal gespeeld: de Nigeriaan Martins was de verdediging te snel af en scoorde beheerst de 3-0. De tweede helft was een maat voor niks. Beide ploegen hadden nog wel een paar kansen maar er werd niet meer gescoord.

De andere wedstrijd in de poule was het Oost-Europese treffen tussen Dynamo Kiev en Lokomotiv Moskou. Door twee late treffers van Rincón won Kiev met 2-0.