Watford haalt replay tegen Chelsea

Watford-Chelsea 2-2

Watford heeft verdiend een replay afgedwongen tegen topclub Chelsea. De ploeg uit de First Division kwam na vijf minuten al op voorsprong door een kopbalgoal van Helguson. De bal raakte de onderkant van de deklat, en botste volgens de scheidsrechter achter de doellijn. Eidur Gudjohnsen mocht nog voor rust vanop de stip gelijk maken. Eén minuut later scoorde Gavin Mahon de 2-1. Een afgeweken schot van Frank Lampard bracht Chelsea nog voor rust terug op gelijke hoogte. In de slotfase claimde de thuisploeg nog een strafschop toen Mahon neerging in het strafschopgebied.

Tranmere-bolton 1-1

Bolton ontsnapte ter nauwer nood aan de uitschakeling tegen Tranmere. Tranmere speelde sterk en kwam verdiend op voorsprong via Simon Haworth. Diep in de tweede helft kon invaller Kevin Nolan alsnog een replay uit de brand slepen voor de ploeg uit de Premier League.

Cardiff-Sheffield Utd 0-1

Invaller Wayne Allison scoorde de enige goal voor de halve finalist van vorig seizoen. United had de hele match het overwicht en miste enorm veel kansen.