Deportivo wint Galicische derby

Deportivo La Coruña heeft vanavond opnieuw een goede zaak gedaan in het klassement na een heel ruime 0-5 overwinning bij Celta de Vigo. Celta begon niet eens zo slecht aan de wedstrijd maar Deportivo was de efficiënste ploeg. Celta was constant op de helft van de bezoekers te vinden maar kon Milosevic niet in stelling brengen. Aan de andere kant gingen de ballen er wel vlot in. Bij de eerste de beste kans was het meteen raak. Luque zette na een kwartier de gasten tegen de verhouding in op een voorsprong. En kort voor rust Víctor het karwei af; 0-2.

Na rust was het geen wedstrijd meer. Deportivo had de wedstrijd makkelijk onder controle en via Victor (2) en Tristan eindigde de wedstrijd uiteindelijk nog met een ruime 0-5 score. Celta-trainer Lotina weet vanavond in ieder geval zeker dat hij moet vrezen voor zijn baan.