Manchester United wil Saha of Vieri

Manchester United wil Saha of Vieri
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Engelse topclub Manchester United is nog steeds hard op zoek naar een nieuwe aanvaller. Men zou graag een speler aanwerven die samen met de Nederlander Ruud Van Nistelrooij de voorhoede van de Red Devils kan vormen.

De Engelse kampioen zit al een tijd achter Fulham-aanvaller Saha, het grootste struikelblok is de prijs die Fulham op het hoofd van hun Franse aanvaller kleeft. United gaat binnenkort een allerlaatste bod uitbrengen op Saha, indien dit niet genoeg is zal Manchester United andere wegen bewandelen. Het Engelse Fulham wil zo'n € 18 miljoen vangen voor Saha.

Volgens een paar Engelse kranten zou Manchester United aan het proberen zijn op Christian Vieri naar Old Trafford te halen. De ervaren aanvaller wil zo snel mogelijk weg bij Inter, hij heeft laten weten dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging. De 30-jarige spits zou zo'n € 10 miljoen moeten kosten. Dat is een heel pak minder dan de vraagprijs voor Saha. Inter-preses Massimo Moratti heeft laten weten dat United contact heeft gezocht met Inter of een eventuele transfer, hij liet wel verstaan dat er nog andere clubs hengelen naar de diensten van de Italiaan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties