Joey Gudjonsson naar Feyenoord ?

Joey Gudjonsson naar Feyenoord ?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het Nederlandse Feyenoord zou maar al te graag Joey Gudjonsson naar Rotterdam halen. De 23-jarige Ijslander is eigendom van het Spaanse Betis, maar is momenteel actief bij het Engelse Wolverhampton.

Gudjonsson versierde in 2001, na een uitstekend jaar bij het Nederlandse RKC Waalwijk een transfer naar het Spaanse Betis. Hij ging er financiëel op vooruit, op sportief vlak was het een heel stuk minder. Hij kwam nauwelijk aan de bak bij de Spaanse club. Betis verhuurde hem, omdat men zeker was dat hij toen heel het seizoen weinig aan spelen zou toekomen.

Hij vertrok naar naar Engeland, daar ging de Ijslander aan de slag bij Aston Villa. Gudjonsson maakte een vrij aardige periode mee bij de Engelse club. Alles ging goed voor de Ijslandse middenvelder, tot op het moment dat Villa David O'Leary aantrok als nieuwe manager. De nieuwe sportieve baas vond destijds dat er geen plaats was in zijn kern voor de 23-jarige middenvelder. Dus afgelopen zomer mocht Gudjonsson op zoek naar een nieuwe club.

Joey Gudjonsson speelt vanaf dit seizoen bij de Wolverhampton Wanderers, bij deze club komt hij wel degelijk aan spelen toe. Hij moet met zijn club vechten tegen de degradatie. De 23-jarige Ijslandse middenvelder toont iedere week dat hij wel degelijk over heel veel talent beschikt.

Joey Gudjonsson is een vrij aardige middenvelder, bij al zijn clubs waar hij voor speelde moest hij zorgen voor de controle op het middenveld. De Ijslander beschikt ook over een vrij aardig afstandschot.

Indien Feyenoord deze jonge Ijslander naar De Kuip wil halen zal het flink was geld op tafel moeten leggen. De middenvelder is nu nog steeds eigendom van Betis, de Spaanse club zal veel geld willen vragen voor hun middenvelder. De transfersom zou zo'n € 60 miljoen bedragen. De vraag blijft of Feyenoord zoveel geld wil op tafel leggen voor Gudjonsson.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties