Europese droom

Europese droom
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat de Ivorianen van Beveren allemaal hogerop willen is geen geheim. Met de halve finale van de beker van België is Europees voetbal voor Beveren dichtbij maar ook nog ver weg. Met 2 halve finales tegen Anderlecht en een eventuele finale tegen Brugge of Moeskroen is de opdracht niet eenvoudig. Toch gelooft Beveren in zijn kansen.

Verdediger Boka: ''We hebben de verdomde plicht om de finale te spelen. Iedereen zegt dat Anderlecht favoriet is, maar in de thuismatch vorig seizoen hebben we bewezen dat het kan.''
Ook in de uitwedstrijd werd het slechts 1-0 voor Anderlecht, na een goede wedstrijd van Beveren en met kansen op de 1-1. In de thuiswedstrijd dit seizoen werd een 2-0 voorsprong weggegeven.

Ook de supporters zien een finale zitten. Het bezoekende vak is zo goed als uitverkocht. Het is sinds 1985 geleden dat Beveren nog eens in de finale stond, het verloor toen na strafschoppen.

Kern voor vanavond bij Beveren:
Barry 'Copa' Boubacar, David Meul, Emmanuel Eboué, Igors Stepanovs, Igor Lolo, Kristof Lardenoit, Arthur Boka, Kanté 'Badjan' Seydou, Armand 'Mahan' Mondakan, Anouar Bou-Sfia, Marco Né, Mohammed Diallo, Roméo 'Séka' Afessi, Koffi 'Romaric' Ndri, Constant 'Kaiper' Kipre en Moussa Sanogo.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties